2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TOTALNI OBRT: Bivši trener Crvene zvezde odvodi Degeneka u Saudijsku Arabiju!

Objavljeno: 30.07.20 u 11:21

Vladan Milojević, trener Al Ahlija, navodno je zainteresovan za centralnog defanzivca crveno-belih Miloša Degeneka.

Australijanac će verovatno napustiti klub iz Ljutice Bogdana, a posle spekulacija od potencijalnom transferu u Spartak iz Moskve, iz Saudijske Arabije stižu informacije da čak tri kluba žele igrača Zvezde.

Pouzdani reprezentativac Australije je prema pisanju ‘Al Džazire’ na meti tri kluba: Al Šababa, Al Nasrija i Al Ahlija, a s obzirom da trećepomenuti vodi Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, verovatno oni i imaju najveće šanse da ga angažuju.

Degenek već ima iskustva igranja u Saudijskoj Arabiji, u ekipi Al Hilala ali se posle polusezone vratio u Beograd jer nije bio zadovoljan minutažom.

Defanzivac crveno-belih pomogao je Zvezdi da se plasira u LŠ, odigrao čitavu sezonu i učestvovao u osvajanju titule, tako da je sada možda vreme za rastanak.

PROČITAJ JOŠZVANIČNO – ZVEZDA DOVELA ŠESTO POJAČANJE: Talentovani bek se vratio na Mali Kalemegdan!

Na štoperskoj poziciji su tu još Radovan Pankov, Nemanja Milunović i Srđan Babić, sve više će igrati i Strahinja Eraković zbog U21 pravila, dok se spominje i dolazak Lindzija Rouza iz Arisa.

Milojević odlično poznaje štopera Zvezde, igrao mu je u svim pohodima na Evropu i bio je među glavnim igračima, kako na terenu, tako i van njega.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter