0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

TU SE OSEĆA NAJLEPŠE: Bivši fudbaler Crvene zvezde potpisao novi ugovor sa klubom u kojem je ‘procvetao’!

Objavljeno: 29.07.20 u 18:43

Ognjen Mudrinski nosiće dres Gorice i sledeće sezone nakon što je dogovoren nastavak pozajmice sa poljskom Jagelonijom čijij je član.

Srpski fudbaler Ognjen Mudrinski stigao je na pozajmicu u Goricu u februaru ove godine i od tada je upisao 12 mečeva i postigao četiri gola uz dve asistencije.

Iskusni napadač je tu procvetao, pa je zbog toga rado stavio paraf na ugovor o novoj, ovog puta jednogodišnjoj, pozajmici.

– Nisam mnogo razmišljao kada se otvorila opcija da ostanem još godinu dana. Više puta sam rekao da mi je ovde lepo, poznajem saigrače i trenerov način rada. Ovde sam se već navikao i na ljude i na život, na način igre i uopšteno mi sve odgovara. Nadam se da će i moje saigrače i mene poslužiti zdravlje, da neće biti povreda i da ćemo zajedno uspeti da ostvarimo sve cijeve u narednoj sezoni – rekao je Mudrinski.

Mudrinskom je trebalo dosta vremena da zadobije poverenje trenera Gorice Valdasa Dambrauskasa, pa je prvo u devet navrata u igru ulazio sa klupe, da bi tek na kraju prvenstva tri puta bio starter.

Ipak, i sa tako redukovanom minutažom, Mudrinski je uspeo da postigne četiri gola i postane ljubimac navijača.

FOTO: HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter