0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SISE IPAK OSTAJE U SUPERLIGI: Poznato koji je klub zainteresovan za igrača koji nije prošao probu u Partizanu!

Objavljeno: 29.07.20 u 18:15

Abdulaj Sise, Gvinejac koji je bio na probi u Partizanu, sada je na pragu potpisa sa novim superligašem, ekipom Novog Pazara.

Po preporuci Sejdube Sume, gvinejski reprezentativac došao je ovog leta na probu u Partizan, ali se ipak crno-beli nisu odlučili da mu ponude ugovor.

Međutim, Sise će kako stvari stoje ipak zaigrati u Superligi Srbije. Naime, ovaj Gvinejac trenutno se nalazi u Novom Pazaru gde pregovara sa upravom ovog kluba o uslovima za potencijalnu saradnju, saznaje ‘Kurir’.

Pazarci će u subotu gostovati Crvenoj zvezdi na ‘Marakani’, a do tada bi trebalo da bude jasno da li će gvinejski reprezentativac zaista narednu sezonu provesti u redovima Novog Pazara.

Sise je nastupao za Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma. Standardni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 11 utakmica i jednom se upisao u listu strelaca. Za nacionalni tim debitovao je u julu 2013. godine.

Igra na poziciji desnog beka, ali odlično se snalazi i na mestu centralnog defanzivca.

FOTO: Youtube/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter