0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

VOJVOĐANSKI DERBI – SABO: Želimo da Senta ostane neosvojiva tvrđava!

Objavljeno: 28.07.20 u 16:16

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u petak, 31. avgusta, od 19 h, dočekuju ekipu Vojvodine u 1. kolu Superlige sa namerom da dobrom igrom i pobedom započnu novu sezonu.

Na današnjoj konferenciji za medije, šef stručnog štaba Zoltan Sabo rekao je da se ekipa vratila sa devetodnevnih priprema iz Mađarske i da je zadovoljan fantastičnim uslovima koje je klub imao na Puškaš akademiji.

Odigrali smo tri utakmice i, nažalost, sve tri smo izgubili. Nisam zadovoljan defanzivnim segmentima igre ekipe, a isto tako smo propustili brojne šanse, tako da moramo da popravimo realizaciju igre. Grešaka je bilo, ali siguran sam da one mogu da se isprave. Iako nemamo puno vremena i prvenstvo počinje već u petak, kada u prvom kolu dočekujemo Vojvodinu, nadam se da će se momci oporaviti od priprema i da će uspeti da nam donesu prvu pobedu – rekao je Sabo.

FK TSC je u prelaznom roku doveo nekoliko novih igrača, a Sabo je naglasio da je klub imao peh jer se novopridošli igrač Dino Dolmagić povredio još na pripremnoj utakmici i zbog povrede ukrštenih ligamenata duže vreme neće moći da igra. Istovremeno, Srđan Grabež ima blagu mononukleozu.

– Zbog izostanka Dolmagića i Grabeža, doveli smo novog igrača Nemanju Petrovića, iz ekipe beogradskog Rada da pojača poziciju ekipe na levoj strani. Nadam da ćemo do petka uspeti da uigramo ekipu za prvo kolo i da će momci koji budu istrčali na teren dati sve od sebe da prvenstvo počnemo pobedom – dodao je Sabo.

PROČITAJTE JOŠ: PANIKA U MADRIDU: Fudbaler Reala pozitivan na koronu, propušta meč Lige šampiona, šansa za Luku Jovića!

Napadač Vladimir Silađi istakao je da je atmosfera u klubu odlična, i da su pripremne utakmice pokazale spremnost TSC za dobar početak sezone.

Ekipa je na okupu i svi se odlično slažemo. Pripreme su bile dobre, imali smo utakmice na svaka tri dana i sve je bilo na vrhunskom nivou. Očekujem da sezonu počnemo pobedom, da osvojimo prva tri boda i da Senta ostane neosvojena tvrđava – kazao je Silađi.

Utakmica TSC – Vojvodina, igraće se u petak, 31. avgusta, od 19h, na stadionu u Senti gde je TSC do daljeg domaćin, zbog radova na novom stadionu u Bačkoj Topoli. Utakmica se igra bez publike, a prenos će biti na Areni 1.

FK TSC je u debitantsku sezonu u Superligi Srbije završio na četvrtom mestu na tabeli sa 59 bodova iz 17 pobeda, 8 remija i 5 poraza. Vojvodina je bila trećeplasirana sa 62 boda.

FOTO: FK TSC 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter