0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VELIKA ŠANSA ZA NIKOLIĆA: Kapiten Voždovca se seli u Premijer ligu, potpisao za Siti!

Objavljeno: 28.07.20 u 18:13

Kapiten Voždovca Nemanja Nikolić napušta klub i u sledećoj sezoni će nastupati u redovima premijerligaša.

Nikolić tako završava drugi mandat među Zmajevima, jer je i 2017. godine nastupao za klub iz Zaplanjske ulice. Naredne sezone nastupaće u redovima Tuzla Sitija, ambicioznog bosanskog premijerligaša. 

– Želeo bih da se zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji i da poželim ekipi mnogo sreće u narednoj sezoni. Protekle godine smo imali mnogo uspeha i jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba i na to sam ponosan. Srećan sam zbog novih izazova u karijeri i jedva čekam da vidim šta me čeka u novoj stranici moje karijere – izjavio je Nikolić.

U protekloj sezoni popularni “Bin” Nikolić je bio nosioc igre Voždovca i najbolji strelac ekipe što je i privuklo pažnju mnogih klubova, ali čelnici kluba iz Tuzle bili su najkonkretniji i postigli dogovor sa upravom Voždovca o transferu.

Nikolić je u protekloj sezoni odigrao 25 utakmica za Voždovac, postigao 7 pogodaka i 4 puta se upisao u listu asistenata.

FOTO: FK Voždovac 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter