0
Domaći fudbal
Grafičar

FOTO: FK Grafičar

U PODMLAĐENOM SASTAVU: Grafičar otputovao na Zlatibor!

Objavljeno: 27.07.20 u 20:18

Igrači koji stasavaju u dresu razvojnog tima Crvene zvezde otputovali su na dvonedeljne pripreme na Zlatibor, kako bi se što bolje spremili za sve izazove koji ih naredne sezone očekuju u okviru Prve lige Srbije.

Biće fudbaleri Grafičara mnogo mlađi u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu, s obzirom da je iz prošlogodišnjih omladinaca, ekipe koja je ušla među 16 najboljih juniorskih, priključeno čak 10 fudbalera, uz Odadu i Milovanovića koji su se u zimskom prelaznom roku pridružili timu Milije Žižića.

Tu su i dva crveno-bela bisera koja su prošlu sezonu provela u omladincima Grafičara – Čvorić i Vasiljević. Kako bi se održao balans, dovedeni su i iskusni Mikić i Todorovski, a od nedavno je tu i krilni napadač Lazar Marjanović, koji je stigao iz Proletera. Takođe, u ekipu se vratio bivši kapiten i pouzdani čuvar mreže Aleksandar Stanković koji će svojim autoritetom u mnogom doprineti napretku mladih igrača, iako i on ima svega 22 godine i predstavlja budućnost našeg kluba.

PROČITAJTE JOŠPONOVO KOD KUĆE: Iskusni štoper se vratio među crveno-bele!

Vreme na Zlatiboru će iskoristiti i da odigraju nekoliko kontrolnih utakmica.

Na spisku putnika su se našli: Aleksandar Stanković, Ivan Guteša, Nemanja Stanojević, Ivan Todorovski, Stefan Mitrović, Nikola Mikić, Aleksandar Lukić, Matija Mrkela, Aleksa Damjanac, Milomir Čvorić, Uroš Blagojević, Nikola Stajić, Ričard Odada, Aleksa Matić, Stefan Fićović, Filip Vasiljević, Nemanja Mirosavljević, Dimitrije Pobulić, Petar Piplica, Stefan Cvetković, Ilija Babić, Lazar Marjanović, Vanja Panić, Borisav Burmaz i Uroš Milovanović.

FOTO: FK Grafičar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter