0
Ostali sportovi

SPEKTAKL U ABU DABIJU: Jednoglasna odluka sudija – Vitaker bolji od Tila, Vedrum se u velikom stilu oprostio od UFC-a

Objavljeno: 26.07.20 u 12:46

U noći između subote i nedelje bili smo u prilici da ispratimo čak sedam glavnih borbi, a u najvažnijem meču večeri Robert Vitaker je bio bolji od Darena Tila.

Na ostrvu Jas u Abu Dabiju održana je poslednja UFC priredba u ovom mesecu, nakon čega se najpoznatija MMA organizacija vraća u Las Vegas.

U glavnoj borbi Robert Vitaker je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Darena Tila. Utisak je da je Englez jedino u prvoj rundi bio bolji rival. Nakon toga bivši šampion u srednjoj kategoriji je imao inicijativu u preostale četiri runde i na kraju je zasluženo slavio. Ovom pobedom, prvi izazivač, gotovo izvesno u narednom periodu dobiće šansu da vrati pojas u svoje vlasništvo.

U poluteškoj kategoriji, odlukom sudija i to podeljenom, trijumfovao je Maurisio ‘Šogun’ Hua, koji je u trećoj borbi MMA legedni ponovo bio bolji od Antonija Rožerija Nogere.

PROČITAJTE JOŠSVE JE JASNO: Poznato da li će Mesi karijeru nastaviti u Interu…

Fabrisio Verdum se u velikom velikom stilu oprostio od UFC. Brazilac je u svojoj poslednjoj borbi pod ugovorom sa najvećom MMA promocijom slavio protiv bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji i debitanta u teškoj – Aleksandera Gustafsona.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter