1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ: ‘Zadovoljan sam, pokazujemo ono što uvežbavamo na treninzima’

Objavljeno: 26.07.20 u 12:19

Pomoćni trener crveno-belih, Nenad Milijaš, zadovoljan je nakon pobede nad Napretkom.

Kako kaže, raduje ga to što su igrači pokazali ono što uvežbavaju na treninzima. Crveno beli savladali su Napredak u prijateljskom meču sa 2:1.

– Lepo je pobediti, pa makar i u prijateljskom meču, ali bitnije mi je da smo pokazali na terenu sve ono što uvežbavamo na treninzima. Igrala su dva tima po 45 minuta, zadovoljan sam njihovim izdanjem, trčali su dobro, trijumfovali smo, tako da je ova treninga utakmica završena uspešno – rekao je Milijaš.

Strelci za Crvenu zvezdu bili su Marko Ivanić u 20. i Srđan Spiridonovic u 24. minutu, kojem je to prvi gol u crveno-belom dresu.

– Drago mi je zbog njega. Lepo je postići pogodak u Crvenoj zvezdi, uz to i debitantski, poseban je osećaj. Želim mu i da u prvom prvenstvenom meču postigne gol. Zadovoljan sam novajlijama, ali i svim igračima. Zaista rade na visokom nivou.

U Zvezdi se vredno radi na pripremama. Ekipa je imala trening i na dan utakmice sa Napretkom.

– Igrači su veoma umorni, danas im je bio težak dan. Sutra će imati slobodno popodne, zato su odigrali po poluvreme svi igrači. Pripreme su trajale kraće nego inače, ali ritam rada je ozbiljan. Fudbaleri su neosporno umorni, ali znaju šta treba da rade – poručio je Milijaš i dodao da se u novoj sezoni nada duploj kruni.

Crveno-bele do početka Superlige prvog avgusta očekuje još jedan meč. U generalnoj probi u utorak rival je banjalučki Borac, takođe, na Marakani.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Nenade, sedi “jedan”! Nikad ti nećeš postati trener, jer ne shvataš zahteve modernog fudbala. Kažeš ‘Zadovoljan sam, pokazujemo ono što uvežbavamo na treninzima’, ali to nije dovoljno za Evropu, jer i dalje se igra sporo i mlako! Malo je reći da nam je odbrana sa zadnjim veznim igračima bila katastrofalna u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, a isti igrači su i dalje u Zvezdi, da nam donesu još jednu blamažu, ali sada u kvalifikacijama za Evropu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter