0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KVALITETAN OPORAVAK: Fudbaleri Zvezde odradili trening nakon pobede protiv Napretka

Objavljeno: 26.07.20 u 16:20

Fudbaleri Crvene zvezde su danas odradili samo trening oporavka posle jučerašnje treće pripremne utakmice i pobede nad Napretkom iz Kruševca na Marakani.

Pod instrukcijama kondicionog trenera Federika Panonćinija i njegovih saradnika, igrači crveno-belih imali su zanimljiviji deo treninga oporavka koji je obuhvatao i rad sa elastičnim loptama, konopcima, kao i mini trambolinama.

PROČITAJTE JOŠ: MILIJAŠ: ‘Zadovoljan sam, pokazujemo ono što uvežbavamo na treninzima’

Podeljene u tri grupe Zvezdine snage obavile su sve što se od njih tražilao u sportskoj sali. Posle 45-minutnog rada u zatvorenom, prvotimci aktuelnog šampiona Srbije uputili su se ka terenu gde su odradili neophonda istrčavanja kako bi oporavak bio kompletan.

Zatim su se pojedini uputili u hotel sportslog centra FSS-a, a neki od fudbalera su zabavu pronašli u igranju stonog fudbala. Puno smeha i dobrog raspoloženja protekao još jedan dan na pripremama crveno-belih.

Trener Dejan Stanković dao je fudbalerima slobodno popodne, a već sutra se nastavlja sa žestokim radom i pripremama, jer ih u utorak očekuje generalna proba pred start šampionata protiv Borca iz Banja Luke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pele vrati mi frizuru… 😂💇‍♂️ #Gobeljic #Borjan #CrvenaZvezda #Frizura

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter