0
Kladionica

TOP BET TIKET DANA: Sjajan miks za subotu, odlučujući mečevi za Evropu, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 25.07.20 u 11:15

Ove subote pripremili smo vam sjajne kombinace sa golovima, a zajedno sa Top bet kladionicom donosimo vam današnje predloge, za koje se nadamo da će biti uspešni.

BENFIKA – SPORTING GG3+ (2.25)

Poslednje kolo prvenstva Portugala. Obe ekipe su obezbedile konačni plasman, i ne bi trebalo da bude prepreka za jedan dobar meč sa puno golova.

NAPOLI – SASUOLO 1 (1.65)

Napolitanci su neočekivano poraženi u prošlom kolu, a sada se očekuje da poprave utisak na svom terenu, i pobeda protiv Sasuola bi zalečila rane od neuspeha protiv Parme.

BREŠA – PARMA I1-3&II1-3 (1.90)

Parma na krilima pobede protiv Napolija gostuje Breši, koja verovatno posle ovog kola i definitivno ispada iz Serije A. Gosti će sigurno igrati rasterećeno i verujemo da će biti goleada u oba poluvremena.

GOCTEPE – SIVAS I1+&II1+ (1.65)

Poslednje kolo u Turskoj. Sivas bi eventualnom pobedom i neuspehom Trabzona došao do mesta koje vodi u Ligu šampiona. U svakom slučaju golovi ne bi trebali da izostanu, pogotovo što je Goctepe osigurao opstanak.

OSIJEK – LOKOMOTIVA Z. 1 (1.85)

Poslednje kolo i debri u Hrvatskoj. Pobednik ovog duela ide sigurno u kvalifikacije za Ligu šampiona, a nerešeno ne odgovara nikome, jer će Rijeka vrlo verovatno savladali Istru i doći do drugog mesta, jer zaostaje samo bod za ovim ekipama. Osijek je neprikosnoven na svom terenu, pa je za očekivati da pobedom zaokruže sjajnu sezonu.

UKUPNA KVOTA 21.53 – Kvote obezbedio beting partner Top Bet

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter