1
Domaći fudbal

FOTO: Bajer

ŽELJA MU JE BILA DA ZAIGRA NA ‘MARAKANI’: Austrijski reprezentativac se nudio Zvezdi, menadžer ga šalje u Tursku!

Objavljeno: 24.07.20 u 19:17

Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović mogao bi tokom ovog leta da se preseli iz Nemačke u Tursku, prenose austrijski mediji, dodajući da se raspitovao i kod Crvene zvezde.

Dragović je poželeo da ovog leta zaigra na ‘Marakani’, jer se prema navodima austrijskih medija, nudio čelnicima srpskog šampiona.

Međutim, menadžer mu je pronašao unosniji transfer. Trabzonspor je odavno zainteresovan za njegove usluge, navodno su ga želeli i 2017. godine u svojim redovima, ali tada nisu uspeli da ga dovedu.

Sada im se ukazala nova prilika, na kolo do kraja turskog šampionata su u poziciji da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona i već se spremaju za takav scenario.

PROČITAJTE JOŠTSC SE NE ŠALI: Nakon igrača iz Zvezde, stiže i bivši partizanovac…

Dragović je tokom karijere nastupao i za Austriju, Bazel i Dinamo iz Kijeva, dok je za reprezentaciju nastupio 80 puta, a zanimljivo da je debitovao upravo na stadionu ‘Rajko Mitić’ pre 11 godina protiv Srbije.

FOTO: Bajer

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter