0
Kladionica

TOP BET TIKET DANA: Uzdamo se u raspoložene napadače, ovo su naši predlozi za petak!

Objavljeno: 24.07.20 u 10:55

Ovog petka promenili smo sistem, napravili smo ‘miks’ sa golovima, a zajedno sa Top bet kladionicom donosimo vam današnje predloge, za koje se nadamo da će biti uspešni.

MILAN – ATALANTA I1-3&II1-3 (1.90)

Milan nakon povratka na teren izgleda kao preporođena ekipa. Uplašenog i izgubljenog dečaka, zamenila je gladna zver, a upravo se ‘rosoneri’ uzdaju da će ‘zver’ večeras proraditi. Atalanta ima niz bez poraza od 15 utakmica, a Milanova mašinerija u poslednjim nedeljama rešeta, očekujemo goleadu u oba poluvremena.

PSŽ – SENT ETJEN 1-1&3-6 (2.10)

Na pripremama za novu sezonu PSŽ ove godine deluje nezaustavljivo, doduše, igrali su protiv znatno slabijih protivnika. Ne verujemo da će se igrači ‘svetaca’ poigravati kao u prethodne dve utakmice, ali smo uvereni u golove na obe strane.

HNK GORICA- SLAVEN 2-4 (1.95)

Nisu se ove sezone ni Gorica, a ni Slaven proslavili, ipak, ovi rivali znaju da iznenade i postignu dosta golova. Gosti u meč ulaze sa tri uzastopna poraza.

FLORA – NOME KALJU I1+&2+ (1.78)

Prvoplasirana Flora je prošlogodišnji učesnik u Ligi Evrope, a i danas su apsolutni favoriti, iako igraju protiv drugoplasiranog tima. Zanimljivo je da Flora nema poraz na domaćem terenu, dok Nome Kalju nema poraz na gostovanju.

UKUPNA KVOTA 13.85 – Kvote obezbedio beting partner Top Bet 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter