1
Domaći fudbal

POSLE MESEC DANA PONOVO NA ‘MARAKANI’: Zvezda čeka Napredak pa se vraća u Pazovu…

Objavljeno: 24.07.20 u 10:07

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće treću kontrolnu utakmicu letnjih priprema na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv ekipe Napretka iz Kruševca u subotu 25. jula sa početkom od 19 časova bez prisustva publike.

Meč je bio prvobitno planiran da se igra u Kruševcu, ali kada je opcija sa Vrnjačkom Banjom, kao mestom priprema, otpala došlo je i do promena i Napredak će gostovati na Marakani. Za navijače će biti obezbeđen prenos na Zvezda TV

Izabranici Dejana Stankovića marljivo rade na pripremama u Staroj Pazovi. Posle 12-dnevnih priprema na Divčibarama, crveno-beli, od utorka uveče, nalaze se u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Kako bi se što bolje pripremili, Zvezdine snage svakog dana imaju naporne treninge, ali je atmosfera na zavidnom nivou.

PROČITAJTE VIŠE: FLEŠ IZ NOVOG SADA: Goran Vukliš produžio ugovor!

Posle dve uspešne provere protiv IMT-a (2:0) i Metalca iz Gornjeg Milanovca (1:0) Zvezdini fudbaleri sada na svom stadionu dočekuju dugogodišnjeg superligaša iz Kruševca.

Odmah po završetku meča, Zvezdin tim vraća se u Staru Pazovu na finalizaciju radova na terenu. Takođe, generalnu probu pred početak prvenstva šampion Srbije odigraće protiv ekipe Borca iz Banja Luke.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Rezultatski uspešno, ali igrom nikako ne možemo biti zadovoljni! Protiv niželigaša IMT, skoro do sredine II poluvremena je bilo 0:0 a protiv Metalca tek u 90. minutu Zvezda je postigla gol! U obe utakmice igra Zvezde je bila loša i nepovezana! Još malo vremena je ostalo do početka kvalifikacija za Evropu. ali provejava mi neka zebnja u srcu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter