0
Košarka

DŽANAN MUSA: Ponosan sam na svoje poreklo, da smo ostali Jugoslavija, vladali bismo fudbalom, košarkom, svime!

Objavljeno: 24.07.20 u 13:27

U intervjuu za ‘NBA Evropa’ bosanski košarkaš govorio je o regionu iz koga dolazi i drugim temama.

Džanan Musa je reprezentativac Bosne i Hercegovine, trenutno nastupa za Bruklin Netse, čiji dres nosi od 2018. godine, a ove sezone uspeo je da pokaže kvalitet i dobije nešto veću minutažu.

PROČITAJTE JOŠ: TOMAS ODUŠEVIO PARTIZANOVCE: Amerikanac im se obratio na srpskom (VIDEO)

On je govorio o podneblju iz kog dolazi rekavši da je ponosan na svoje poreklo.

Ponosan sam odakle dolazim. Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska, imamo nešto posebno u tim državama. Da smo ostali kao Jugoslavija bili bismo u vrhu u fudbala, košarke, u svemu. Mislim da se većina ljudi s ovih prostora voli jer nema potrebe za mržnjom. Mislim da čak i ne shvatamo, ali mi sportisti imamo mnogo odgovornosti jer se naše ponašanje, kako na terenu, tako i van njega, reflektuje u javnosti – rekao je Džanan Musa.

PROČITAJTE JOŠ: PRAVO NIOTKUDA: Zvezdu prvo napušta mladi fudbaler, Kolarov ga vodi u Italiju za četiri miliona i procente!

Bivši košarkaš Cedevite 2018. godine draftovan je od strane Bruklin Netsa.

– Pogledao sam dva puta taj video što ste napravili i u oba slučaja sam krenuo da plačem. Bilo je veoma emotivno, pogotovo da budem izabran od ekipe kao što je Bruklin za koju je igrao Dražen Petrović, a to mi znači mnogo. Ali, bio sam kul tokom cele večeri, a onda kada su sve kamere bile uperene u mene, krenuo sam da plačem. Ne znam zašto, ne znam razlog, ali sve emocije, sav napor koji sam uložio, sva odricavanja, sve to mi je prolazilo kroz glavu. Bio sam ponosan na sebe – rekao je Musa.

Musa je ove sezone odigrao 35 utakmica i prosečno beleži 4,2 poena i dva skoka za 11 minuta naterenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter