0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH OTVORIO DUŠU: ‘Nakon avanture sa Zvezdom, mogu i na Marsu da igram’!

Objavljeno: 24.07.20 u 22:16

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović predstavljen je u varšavskoj Legiji kao veliko pojačanje.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nedavno je postao slobodan igrač, imao je dosta opcija, ali se na kraju odlučio za Legiju iz Varšave.

– Od samog početka osetio sam da je Legija najbolje rešenje. Čekao sam na tu ponudu već neko vreme. Кad smo sedili za stolom, vrlo brzo smo se složili. Na primer, imao sam ponudu Krila Sovjetova, ali me istočni pravac nije zanimao. Bila je i ponuda AEK-a iz Atine, kao i finansijski jaka iz Katara, ali ima vremena za arapske zemlje – rekao je Mladenović.

Kako kaže, odmah je prelomio…

– Želim da se borim za titule, da igram za reprezentaciju Srbije. A za to imam priliku kao igrač Legije. Klub sa takvim navijačima i uslovima mora svake godine da igra bar Ligu Evrope -rekao je iskusni defanzivac.

PROČITAJTE JOŠŽELJA MU JE BILA DA ZAIGRA NA ‘MARAKANI’: Austrijski reprezentativac se nudio Zvezdi, menadžer ga šalje u Tursku!

Pritisak očigledno neće predstavljati problem srpskom reprezentativcu.

– Bio sam u klubovima sa velikim ambicijama. Crvena zvezda i BATE Borisov su najveći timovi u Srbiji i Belorusiji. Pritisak je bio i u Кelnu. Međutim, nakon avanture sa Crvenom zvezdom, gde su navijači neverovatni, ali i veoma zahtevni, čak mogu da igram i na Marsu. Ne bojim se ničega – zaključio je Mladenović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter