0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

BIŠEVAC O SUSRETU SA FUDBALEROM KOJI JE SRUŠIO SNOVE ‘DELIJA’: Zbog Zvezde sam mu lupio ćušku! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.20 u 16:21

Bivši defanzivac crveno-belih, Milan Biševac, prisetio se čuvene utakmice na čiji pomen svakom navijaču Crvene zvezde nešto ‘proradi’ u stomaku.

Te 2005. godine na Marakani je igrala sjajna generacija, bili su samo na korak od proleća u Evropi, ali desio se Strazbur.

Sve snove crveno-belih uništio je tada mladi Kevin Gameiro.

Biševac je u emisiji ‘Mojih TOP 11’ ispričao zanimljivu anegdotu kada je prvu put nakon te utakmice sreo Zvezdinu ‘noćnu moru’. Njih dvojica su bili saigrači u Pari Sen Žermenu.

– Čim sam ga video, opalio sam mu ćušku. Setio se svega. Šta ti je fudbal, Gameiro uopšte nije bio starter u Strazburu. Ta utakmica im nije ništa značila i trener je pružio šansu igračima iz B tima. Ja sam kod tog prekida stajao po centrali, lopta me je zakačila taman toliko da preleti Bastu i da dođe na drugoj stativi do Gameira. Dečko je visok metar i žilet, ali ko nam je kriv. Rekao sam mu posle u Parizu ’zar si baš morao da se pojaviš tamo gde ne treba – rekao je Biševac.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter