0
The Best Of

HotSport i naš partner Top Bet za vas su pripremili i danas tiket dana. Kao i uvek, potrudićemo se da za vas skockamo dobitnu kombinaciju.

TOP BET TIKET DANA: Četvrtak je kao stvoren za klađenje, evo naših današnjih predloga!

Objavljeno: 23.07.20 u 11:37

HotSport i naš partner Top Bet za vas su pripremili i danas tiket dana. Kao i uvek, potrudićemo se da za vas skockamo dobitnu kombinaciju.

Ponuda je danas dobra, a sve mečeve, kao i kvote pogledajte na Top betu.

KSAMAKS – JANG BOJS 2 (1.50)

Sent Galen je juče ubedljivo poražen od Bazela, tako da je titula nadomak ‘mladih momaka’. Koji će želeti da svoje šampionske ambicije potvrde pobedom u današnjem duelu.

UDINEZE – JUVENTUS X2&3+ (2.05)

Juventus je nadomak novog šampionskog pehara u Seriji A, a nakon uspona i padova u proteklom mesecu, sigurno je da četa Maurisija Sarija želi da kraj sezone kruniše dobrim igrama. Sigurno je da nas u ovom meču očekuje dosta golova.

LACIO – KALJARI I1-3&II1-3 (1.90)

Šampionski snovi Lacija su gotovi, ali Inzagijevi momci nakon pet utakmica bez pobede žele silno da se vrate na pobednički kolosek.

ALBORG – KOPENHAGEN 1-3 (1.58)

Poslednja dva duela ovih timova završena su pobedom gostiju, rezultat u oba duela bio je 2:0, očekujemo da tradiciju nastave i večeras.

Ukupna kvota 9.23 – Kvote obezbedio beting partner Top bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter