0
Ostali sportovi

TAJSON SE VRAĆA MEĐU KONOPCE: Legendarni bokser ponovo u ringu nakon 15 godina!

Objavljeno: 23.07.20 u 19:15

Legendarni bokser, i po mišljenju mnogih jedan od najboljih ikada, Majk Tajson, vratiće se u ring i boriće se protiv Roja Džounsa juniora.

Tajson se pre nekoliko meseci vratio intenzivnom treniranju kako bi ostao u formi, ali, ispostavilo se, ne samo zbog toga.

Kako je nezvanično potvrđeno svetskim medijima, Majk će 12. septembra u Kaliforniji boksovati na egzibicionom duelu od osam rundi.

Tajson, koji ima 54 godine, i Džouns, koji ima 51 godinu, neće koristiti zaštitne kacige, ali hoće nešto veće rukavice od standardnih (od oko 340 grama).

Ovo neće biti borba u kojoj će pokušati jedan drugome da otkinu glavu. Doći će malo da se kreću po ringu i da navijačima omoguće da vide dve legende – rekao je Endi Foster, izvršni direktor Atletskog saveza Kalifornije, za ‘Yahoo’.

Tajson se poslednji put borio protiv Kevina Mekbrajda 11. juna 2005. godine kada je izgubio, dok je Džouns poslednji okršaj imao 8. februara 2018. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majk Tajson kao maneken za #Dsquared2 #MikeTyson #Tyson

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter