1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO ODLUČIO: Evo koji je uslov da ljubimac Grobara ostane u Humskoj!

Objavljeno: 23.07.20 u 10:13

Natho ne krije svoje namere.

Prošlo je nepunih godinu dana od dolaska izraelskog veziste Bibarsa Natha u Partizan i sada je već svima jasno da je to bio sjajan potez Partizanove uprave.

Tridesetdvogodišnji Natho je u protekloj skraćenoj sezoni upisao 32 nastupa za Partizan, postigao 11 golova, uz devet asistencija i nametnuo se kao pravi vođa ekipe Sava Miloševića.

Ugovorom je vezan do juna 2022. godine, ali u Humskoj se oseća sjajno i ne tako davno je izjavio da postoji mogućnost da do kraja karijere ostane u crno-belom dresu.

Ipak, da bi se to i dogodilo, potrebno je da budu ispunjeni i određeni uslovi, a u razgovoru za ‘Žurnal’ Natho je otkrio o čemu se radi.

– U životu nikad ništa ne možete da planirate unapred, kamoli u fudbalu. Pogotovo na duge staze… U Partizanu, zaista, uživam na svim nivoima: od odnosa s predsednikom, trenerom, stručnim štabom… Ako svi oni ostanu na pozicijama, ostajem i ja do kraja ugovora – naglasio je Natho.

PROČITAJTE JOŠGREŠKA BANJAKA KOŠTALA OLIMPIJU TITULE: Pogledajte lošu reakciju novog igrača Partizana (VIDEO)

Iako je prošle sezone igrao veoma dobro, iako je igra kompletne ekipe Partizana bila dopadljiva, crno-beli su iz te sezone izašli bez ijednog osvojenog trofeja. Natho vidi neke od razloga zašto je to tako.

– Nema podele na velike i male utakmice. Morate da naučite da pobeđujete 1:0, tako se, najčešće, osvaja titula. Osetio sam da prošle sezone u velikom broju slučajeva 1:0 nije dovoljno, zato smo jurili da damo još neki gol, ali…Potrebno je da naučite da pobeđujete minimalcem, nekad prihvatite i 0:0 kao dobar rezultat. Nećemo da postanemo šampioni ako dobijamo samo Crvenu zvezdu! Prošle sezone smo baš na malim mečevima prosuli veliki broj bodova. Ako budemo slavili 1:0 – super, u suprotnom, nastavimo li da posrćemo završićemo kao prošle sezone – upozorio je Natho, uz opasku da je u Partizan došao da osvaja trofeje i da ga isključivo pehari zanimaju.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter