0
Evropske lige

BANE IPAK OSTAJE U ZENITU: Kakva privilegija – bivši reprezentativac Srbije će sam sebi odrediti platu!

Objavljeno: 23.07.20 u 13:45

Branislav Ivanović sigurno će ostati u Zenitu, a koliko godina i za koliku platu moraće da odluči sam, jer mu je uprava na sto stavila – blanko ugovor.

Mnogi su mislili da je ova informacija oko blanko ugovora netačna, ali vest je apsolutno istinita.

Retko koji fudbaler sa 36 godina koji ima takvu privilegiju kao kapiten Zenita i rekorder po broju odigranih utakmica za selekciju Srbije. Banetove partije na terenu, golovi, značaj u defanzivi kao komandanta odbrane, ali više njegov autoritet u svlačionici i van njega su i dovele čelnike kluba iz Sankt Peterburga da odluče da sa sebe skinu teret odgovornosti i prebace ga u Ivanovićev šesnaesterac.

Nije lako Banetu da sam popuni dve kolone sa ciframa ali u Zenitu su potpuno sigurni da će Bane to uraditi najbolje za sve. Jer, on je jednostavno realan, samosvestan i odgovoran. Pretpostavlja se da će staviti na papir ugovor na godinu dana plus opciju da se produži za još jednu i slične uslove koje je imao i do sada.

PROČITAJTE JOŠČESTITKA KOJA JE IZAZVALA ‘BURU’ NA OSTRVU: Lazar Marković čestitao Liverpulu osovojenu titulu!

Zenit je juče završio sezonu u Premijer ligi gde je suvereno osvojio titulu, čeka ga finale kupa protiv Himkija 25. jula za drugu duplu krunu u istoriji kluba (prva 2010.). A, kad se to završi, Bane će već koliko u ponedeljak vratiti potpisan ugovor čelnicima Zenita.

Inače, Bane Ivanović, našao se u najboljoj postavi ruske Premijer lige za sezonu 2019/2020.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter