1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

GREŠKA BANJAKA KOŠTALA OLIMPIJU TITULE: Pogledajte lošu reakciju novog igrača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.20 u 23:55

Ekipa Celja imala je dva boda prednosti pred ovaj duel, dok je ekipi iz Ljubljane samo pobeda bila opcija.

Ipak, utakmica je završena nerešenim ishodom, a u centru pažnje nenadano se našao budući fudbaler Partizana Maki Banjak.

U 34. minutu povela je ekipa Celja, krivac za gol bio je Banjak, odnosno njegova loša reakcija. Štoper je kratko odbio loptu, koju je prihvatio Dario Vizinger, oštro šutirao, golman Nejc Vidmar je samo kratko odbio, a Luka Kerin postigao deveti gol u šampionatu – 1:0!

Usledila je u drugom poluvremenu uzbudljiva predstava. Timi Elšnik je sjajno šutirao u 58. minutu i izjednačio na 1:1. Međutim, samo šest minuta kasnije Dario Vizinger je najspretniji u gužvi za novo vođstvo domaćeg tima. A onda je Elšnik novim golom još jednom poravnava rezultat – 2:2.

0
0

1 Komentara

  1. Znao sam da će da nađu pouzdanog igrača, sada će pozadi da duva još veća promaja,,,, naravno sa pouzdanim Stojketom,i Zdjelarom u sridu,,Niko vas više i ne gleda,,,,pa možete kako vam ćeif,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter