0
Domaći fudbal

ELČE PISAO FS ŠPANIJE: Tvrde da je Fueanlabrada svesno ugrozila zdravlje građana, traže da se Deportivu dodeli pobeda!

Objavljeno: 22.07.20 u 22:20

FK Elče je poslao pismo La Ligi i FS Španije u kome su podneli žalbu zbog odlaganja meča Deportivo La Korunja – Fueanlabrada.

Meč ovih timova odložen je zbog toga što je nekoliko igrača madridskog tima pozitivno na koronavirus. U međuvremenu Elče i Fueanlabrada su se nadmetali za poslednje mesto u plej-ofu, a upravo to je bilo razlog da tim iz Alikantea pošalje žalbu na osam strana.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANOVIĆ ZA HS: Deportivo nam je obezbedio sve uslove, na snazi stroga pravila La Lige, krećemo za nedelju dana!

Kako prenosi ‘Marka’, navodi se da se radi o direktnom interesu u utakmici koja je odložena. Takođe su optužili Fueanlabradu zbog ‘očigledne nebrige i nepoštovanja protokola.

U nastavku se pozivaju na pravilnik LA Lige u kome da bi meč počeo, klub na terenu mora da ima najmanje sedam fudbalera . Smatraju da igrači Deportiva neće biti u takmičarskoj formi kada se meč naknadno bude igrao.

Oni su na kraju su ‘optužili Fueanlabradu za ugrožavanje javnog zdravlja zbog toga što su u Korunju otputovali sa sa pozitivnim fudbalerima na koronavirus.

Deportivu je bio neophodan samo jedan bod protiv Madriđana kako bi ostali u drugoj ligi,  se nije dogodilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter