0
Evropske lige

Bogata je ponuda fudbalskih mečeva danas, a zajedno sa našim partnerima iz Topbet kladionice odlučili smo da 'skockamo' dobitnu kombinaciju.

TOP BET TIKET DANA: Bogata ponuda čeka nas danas, ovo su naši predlozi za dobitni utorak!

Objavljeno: 21.07.20 u 10:52

Bogata je ponuda fudbalskih mečeva danas, a zajedno sa našim partnerima iz Top bet kladionice odlučili smo da ‘skockamo’ dobitnu kombinaciju.

VOTFORD – MANČESTER SITI 2 (1.38)

Pored toga što je Mančester Siti siguran na drugoj poziciji, treba u obzir uzeti činjenicu da je u 11 mečeva odigranih od 2014. godine do danas Siti uvek slavio. Votford se bori za opstanak, tako da će to biti dodatni pritisak za njih.

ASTON VILA – ARSENAL GG (1.68)

Arsenal je daleko od mesta koje vodi u Evropu, dok je Vili potreban trijumf u borbi za opstanak. Poslednji meč dobio je Arsenal 3:2, tako da verujemo da nas očekuju golovi na obe strane.

ATALANTA – BOLONJA I1-3&II1-3 (1.90)

Oba tima u meč ulaze bez rezultatskog imperativa. Atalanta je obezbedila Ligu šampiona, a Bolonja je na sigurnom 10. mestu na tabeli Serije A. Očekuje nas igra bez pritiska koja sigurno donosi obilje golova.

SASUOLO – MILAN 2-6 (1.23)

Milan je u poteri za Napolijem i mestom koje vodi u Evropu. ‘Rosoneri’ nisu izgubili nijedan od prethodna šest duela na gostovanju, a u poslednje vreme napadači su veoma raspoloženi, očekuje nas meč sa dosta golova.

SPORTING – SETUBAL 1 (1.50)

Očekuje nas zanimljiv duel. Porto i Benfika su se izdvojili na tabeli, ali Sporting žarko želi mesto koje vodi u Ligu Evrope. Sa druge strane, Setubal je u žestokoj borbi za opstanak. Žele da izbegnu opasnu zonu, ali Sporting ima dovoljno kvaliteta da se odupre.

Kvota 8.13 – Kvote obezbedio beting partner Top bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter