0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

‘SEVALE’ PESNICE USRED ZAGREBA: Srpski UFC borac i hrvatski Delija razmenili žestoke udarce! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.20 u 22:05

Srpski MMA borac koji se takmiči pod austrijskom zastavom Aleksandra Rakić, sprema se u Hrvatskoj za svoj najteži meč u karijeri. Očekuje ga borba sa nekadašnjim UFC šampionom, Entonijem Smitom.

Aleksandar Rakić se sprema u Hrvatskoj, u ‘American Top Team Zagreb’, a srpski borac je dobio sparing partnera, a to je veliki teškaški potencijal Ante Delija. Reč je o jednom od prvih saradnika Mirka Filipovića, ‘Cro Cop-a‘, koji u dosadašnjoj karijeri ima 17 pobeda i tri poraza.

Poslednji u nizu trijumfa bio je u najjačoj evropskoj organizaciji, KSW, protiv poznatog Engleza Olija Tompsona.

Srpski borac ima fenomenalnu karijeru i jedan je od pretendenata na UFC pojas. Rakić je izgubio svoj prvi meč u karijeri a zatim nanizao čak 12 pobeda. Četiri su bile u najjačoj organizaciji na svetu. Barozo i Ledet su dobijeni sudijskim odlukama, Klark i Manuva nokautirani, da bi usledio već legendarni meč sa Volkanom Ozdemirom koji su sudije doslovno poklonile iskusnijem i poznatijem borcu.

Na redu je još jedan takav, Smit koji je nekadašnji UFC šampion i čovek koji je u karijeri imao čak 33 pobede, ali i 15 poraza.

U poslednje tri borbe dvaput je gubio, od Glovera Tešeire poslednju u maju ove godine, ali i legende Džona Džounsa u martu prošle. Pre nešto više od godinu dana porazio je gušenjem Aleksandera Gustafsona.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter