0
Košarka

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN I BIRČEVIĆ, GDE JE ZAPELO: Ništa neću potpisati dok stavke iz ugovora ne budu ispoštovane.

Objavljeno: 21.07.20 u 14:02

Stefan Birčević je slobodan u izboru nove sredine, ali… Košarkaš i Partizan još uvek nisu potpisali raskid

Košarkaški klub Partizan odlučio je da ne nastavi saradnju sa Stefanom Birčevićem, a čini se da bi stvari mogle da se zakomplikuju.

PROČITAJTE JOŠ: STEFAN BIRČEVIĆ: Bio sam siguran da ću ostati u Partizanu, ovo nisam očekivao

Birčević je imao ugovor do kraja sezone, a crno-beli imali su mogućnost produžetka za još jednu godinu, ali su odlučili da ne aktiviraju tu opciju. Tako je Birčević postao slobodan u izboru nove sredine. Odabrao je Igokeu, ali sa Partizanom još nije završio, čeka isplatu zarada.

Sa Partizanom sam imao ugovor na jednu plus jednu sezonu i 15. jul bio je poslednji rok za raskid saradnje i oni su to pravo iskoristili. Međutim, ugovor će biti raskinut tek onoga dana kada ga potpišu obe strane. Ništa neću potpisati dok stavke iz tog ugovora ne budu ispoštovane. Svi znaju koliko volim Partizan i zaista ne želim da stvaram probleme klubu, ali neke stvari moraju biti ispoštovane na brz i lep način – rekao je Birčević za ‘Sportski žurnal’.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter