0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/screenshot

VELIKA OČEKIVANJA: Pljušte pohvale na račun Ðokovića!

Objavljeno: 20.07.20 u 14:56

Posle čak 29 godina, prvi Srbin koji će zaigrati u splitskoj košarkaškoj ekipi jeste Ilija Ðoković, bivši plejmejker FMP-a.

Svojevremeno su Srbi bili značajan deo istorijskih uspeha tadašnje Jugoplastike, pa Ðokovića ovih dana porede i sa Zoranom Sretenovićem, plejmejkerom Jugoplastike iz njenih najslavnijih dana s početka devedesetih.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ÐENKA’ STAO NA STRANU DANGUBIĆA: Razumem navijače, ali on mora da nahrani porodicu!

Aktuelni trener Splita Ivica Skelin ne krije da od Ðokovića dosta očekuje u narednoj sezoni i u razgovoru za ‘Jutarnji list’ izneo je dosta pohvala na račun srpskog košarkaša.

– Imali smo prilike igrati protiv njega dok je bio u Borcu iz Čačka, mogli smo videti o kako se dobrom igraču radi. Uveren sam da ce on biti dodatni kvalitet za našu ekipu, a mi smo njemu privlačni, jer ce dobiti priliku kakvu nije imao u FMP-u. Biće, naime, startni plejmejker. Rekao bih da ga pre svega krasi košarkaška inteligencija. On nikada ne igra za sebe i uvek razmišlja kako saigrače učiniti boljima. Ovako sa strane sam stekao utisak da se ponaša kao trener na terenu. Je li to baš tako, znaću kad ga osetim na treningu – istakao je Skelin.

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter