1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

VAZURA REŠIO DILEMU: Poznato da li će Suma napustiti Humsku!

Objavljeno: 20.07.20 u 13:23

Generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, odgovarao je na novinarska pitanja i otkrio sudbinu Sejduba Sume.

Vazura je rekao da ima ponuda za nekolicinu igrača, ne samo za Filipa Stevanovića i Umara Sadika, ali da ‘nijedna nije od onih kakvu klub očekuje’.

Na pitanje da li će Partizan ovog leta prodati jednog od najboljih fudbalera, Sumu ili Sadika, Vazura je odgovorio:

– Naravno da postoje interesovanja, ne samo za dva najbolja igrača, Filipa Stevanovića i Umara Sadika, već i za druge igrače, ali jednostavno nijedna od tih ponuda nije bila onakva kakvu mi očekujemo. Takođe, još uvek nismo doneli odluku da li smo spremni da se odreknemo mladog Stevanovića ili Sadika, to umnogome zavisi i od strategije šefa stručnog štaba. Ponude koje smo dobili jesu ozbiljne, ali posle prodaje Strahinje Pavlovića i dobrih igara u Evropi, Partizan zahteva da te cifre budu mnogo veće. Radi se o konkretnim ponudama koje bismo pre dve godine vrlo rado prihvatili, nijedna cifra nije bila ispod 8 miliona, ali mi trenutno nismo spremni da bilo koga od njih dvojice pustimo da ide za taj novac. Postoji interesovanje i za Sejdubu Sumu, ali smo doneli odluku da on u ovom prelaznom roku ne može da napusti klub, jer mi želimo da ga zadržimo i da bude okosnica tima.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI SPREMAJU NOVI POTPIS: Mogu li Nemci da ‘pomrse konce’?

U sezoni koja je nedavno završena na 39 mečeva, Suma je postigao 14 golova uz devet asistencija.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter