2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

‘ÐENKA’ STAO NA STRANU DANGUBIĆA: Razumem navijače, ali on mora da nahrani porodicu!

Objavljeno: 20.07.20 u 11:45

U Srbiji je odjeknula vest da je novo pojačanje crno-belih bivši košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Dangubić.

Dangubić je došao kao veliko pojačanje Partizana, a ovaj njegov potez su mnogi komentarisali. Razlog je, naravno, njegovo igranje u Crvenoj zvezdi. Jedan od onih koji su komentarisali prelazak Dangubića u Partizan jeste Čarls Dženkins.

– Mogu da razumem navijače, rivalstvo je veliko i ja ne bih mogao da igram za njih. Međutim, nije on izabrao Partizan ispred Zvezde. U ovakvoj situaciji sa virusom korona i sa svim što de dešava možda nije imao mnogo opcija. Kao košarkaš želite da igrate i da zaradite novac za sebe i porodicu, uvek sam stavljao na prvo mesto porodicu. Danga mi je prijatelj, kada sam se mučio tokom sezone bio je uz mene, podržavao me je. Želim mu da igra dobro i naravno da gubi od Zvezde – rekao je Dženkins za ‘Novosti’.

PROČITAJTE JOŠ: U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU: Danilo Pantić se dohvatio mikrofona pa zapevao legendarni hit Flamingosa! (VIDEO)

Američki bek napustio je Beograd treći put u karijeri, a put ga je sada naveo u Atinu, pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. NISTA TI NE RAZUMES !
    BAVI SE ZVEZDOM ,OSTAVI
    PARTIZAN. STA SE FORSIRAS
    GLEDA SVOJA POSLA. KAD
    BI TEBE TRAZILI (a NIKAD)
    TADA KOMENTIRAJ !!!
    DANGUBIC JE PRAVI
    PARTIZANOVAC.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter