0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Nastavljamo sa jakim radom

Objavljeno: 20.07.20 u 22:15

Crvena zvezda je i u drugoj pripremnoj utakmici uspela da ostvari pobedu, a ovog puta je savladana ekipa Metalca rezultatom 1:0.

Zadovoljan partijom svojih izabranika bio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

– Bila je ovo odlična provera za nas. Prijateljske utakmice služe za uigravanje i napredak, a nas je ovaj meč dočekao posle veoma ozbiljnog rada. Ozbiljnijeg od onog koji smo imali pred utakmicu sa IMT-om. Zadovoljan sam kako je ovo danas izgledalo, ali napadači moraju da budu konkretniji i da poprave realizaciju. Konstrukcija, igra iza lopte, presing, sve je dobro izgledalo. Tek smo na devetom danu rada, a vidi se ozbiljan napredak u našoj igri – počinje Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA U FINIŠU SLOMILA OTPOR METALCA: Crveno-beli minimalcem stigli do druge pobede (VIDEO)

Posle prvog dela priprema na Divčibarama, fudbaleri Crvene zvezde se sele u Staru Pazovu gde će nastaviti da rade naporno i da se pripremaju za narednu sezonu.

– Očekujem da nastavimo da radimo kao i do sada. U Pazovi nastavljamo da radimo na usavršavanju, na direktnosti, realizaciji, na igri u 16 metara i na onome što nam fali u ovom trenutku. Prezadovoljan sam pristupom igrača, tu nemam zamerku.

Ostali su posle meča da trče fudbaleri koji su ušli u 65. minutu, a Stanković smatra da je to normalno, uz to je pohvalio i navijače koji su van stadiona napravili bakljadu i još jednom pokazali veliku lojalnost.

– Program rada je takav da mora da se ispuni norma. Kao što su momci koji su počeli meč odradili tih 65 minuta, tako moraju i ovi sa klupe. Što se navijača tiče, oni su naš 12. igrač i uvek su tu uz nas, to je valjda jasno – podvlači Stanković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uh… #Diletta #Stankovic ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter