0
Evropske lige

OPŠTA EUFORIJA U LIDSU: ‘Ludak’ dobio ulicu u centru grada!

Objavljeno: 19.07.20 u 23:30

Čekali su navijači Lidsa 16 godina povratak u Premijer ligu, a sada to proslavljaju sa stilom.

Trener ovog kluba ostavio je veliki uticaj na celu zajednicu, uz novi dvogodišnji ugovor i 8 miliona evra po sezoni Marselo Bijelsa dobio je i svoju ulicu u Lidsu. Zanimljivo je da se po njemu zove i stadion ‘Njuvels Old Bojsa’ u Rozariju.

PROČITAJTE JOŠ: POJAVIO SE NOVI KRALJ SEVERA: Džejmi Lanister pokazao da ljubav ka Lidsu nema cenu! (VIDEO)

Uličica u centru Lidsa od danas nosi ime ‘Marselo Bijelsa put‘ što na najbolji način oslikava uticaj argentinskog stručnjaka na sezonu i uspeh kluba.

Povratrak Lidsa u Premijer ligu je fantastičan rezultat, Bijelsin značaj u tome je veliki i mi smo srećni kao grad što ćemo u njegovu čast promeniti ime ove ulice – izjavio je Dejvid Medison, direktor centra Triniti Lids.

‘El Loko’ (ludak) kako odavno glasi nadimak uspešnog trenera ali nepredvidivih reakcija i čudne naravi, seo je na klupu Lidsa 2018. godine. Prošle sezone nije uspeo da vrati ekipu u elitu, ove jeste i postao je ikona kluba i grada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter