0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nešto drugačija nedelja, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 19.07.20 u 10:45

U nedelju nas čekaju neki odlučujući mečevi za konačne plasmane, a mi smo se odlučili za ove parove i pokušaćemo da sastavimo dobitan tiket.

TOTENHEM – LESTER GG (1.75)

Verovatno derbi ovog kola u Premijer ligi. Obe ekipe se bore za svoj cilj. Totenhem juri Ligu Evrope, a Lester je nadomak plasmana u Ligu šampiona. Očekujemo otvoren meč, a nadamo se da će napadači, prvenstveno Hari Kejn i Džejmi Vardi biti efikasni na obe strane.

ROMA – INTER GG (1.48)

Derbi Serije A igra se u Rimu. Inter je u poteri za Juventusom, svakako će ići na pobedu, dok Roma pokušava da zadrži mesto koje vodi u Ligu Evrope, a za to joj je potrebno da ostane neporažena. Obe ekipe su bile efikasne na prethodnim mečevima, a to očekujemo i večeras.

STROMGODSET – MOLDE 2 (1.47)

Nema preterane mudrosti. Molde je šampion, i želi da to bude i ove godine. Već kaskaju za vodećim Bodom, a još jedan kiks ne bi smeli da dozvole, pa pobeda ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje.

TUN – SENT GALEN 2 (1.67)

Ne baš pogodan meč za tipovanje. Domaćin se bori za opstanak, a gosti jure titulu. Reklo bi se da lak posao očekuje Sent Galen, međutim na poslednja dva gostovanja nisu pobedili, ali ako žele do trona moraju da savladaju Tun.

Ukupna kvota – 6.35.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter