0
Evrokup

FOTO: FIBA

POVRATAK U CRNO-BELI DRES: Vraća se Milenko Tepić!?

Objavljeno: 18.07.20 u 10:12

Nekadašnji košarkaš Partizana i miljenik navijača Milenko Tepić mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres tima čiji je dres dva puta nosio.

Iskusni košarkaš dobio je poziv prvog trenera PAOK-a Kostasa Meksasa da se vrati u Solun gde je nastupao sa velikim uspehom. Srbin je sezonu počeo u Varezeu, potom je igrao u Iraklisu.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SE POHVALIO: Krenuo je stopama Žoca, Karija Pešića i Saše Đorđevića, predsednik postaje košarkaški trener (FOTO)

S obzirom da je njegov dosadašnji tim takođe iz Soluna dobra stvar je što neće morati da se seli. U proseku je na 13 mečeva Tepić ubacivao 4,7 poena po meču.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANCI U NEVERICI: Nikola Jokić pokazuje tri prsta (FOTO)

Novosađanin je počeo karijeru u Vojvodini, potom je nastupao za Partizan, Sevilju, Lijetuvos Ritas, Paok, Orlandinu, Nju Basket Brindizi, Vareze i Iraklis. Sa reprezentacijom Srbije ima srebrnu medalju iz Poljske 2009. godine.

FOTO: FIBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter