0
Evropske lige

POJAVIO SE NOVI KRALJ SEVERA: Džejmi Lanister pokazao da ljubav ka Lidsu nema cenu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.20 u 15:07

Širom sveta danski glumac Nikolaj Kostner-Valdau poznat je po ulizi Džejmija Lanistera u seriji Igra prestola, a upravo on je pojasnio javnosti koja je sličnost između serije i njegovog omiljenog kluba – Lids junajteda.

Lids je izborio povratak u Premijer ligu, a navijači su to dobro proslavili, među njima je i poznati glumac, on ističe da ima dosta sličnosti između serije i Lidsa.

– Imaju više toga zajedničkog nego što mislite. Dramu, intrige, ljubav, gubitke i borbu za tron – istakao je Nikolaj.

Objasnio je da je od malena navijača ovog kluba.

– Navijačima širom sveta Lids kulja u krvi, kao da je neki virus. Ja sam odrastao u malom gradu u Danskoj, a moj utac je bio pristalica Arsenala. Želeo je da i ja budem to. Međutim, ja sam imao veće planove. Ranih 90-ih sam došao u Englesku, posetio sam Eland Roud i jednom kada sam čuo navijače Lidsa kako pevaju, rodila se ljubav. Iako je tokom ove tri decenije klub proživeo uspone i mnoge padove, čini se da se konačno pojavio novi ‘kralj severa’. Oseća se u vazduhu. Najbolji trener sveta je došao da nas spase. Mislimo da je Marselo Bijelsa možda taj – rekao je poznati glumac.

On je ujedno snimio i kratku poruku posvećeno trenernu Marselu Bijelsi.

Siguran sam da si zauzet sada, ali uzmi pauzu, odmori. Napravio si istoriju sa Lidsom! Večeras si postao besmrtan – tvoje ime, tvoj stil, tvoje delo. Marselo, prošlo je toliko vremena! Celo detinjstvo je prošlo otkad je Lids poslednji put igrao Premijer ligu. Znaš, tog dana kada smo ispali, moja ćerka je imala tri godine. Vidi je sada! Ona može da vozi, može da glasa, ona čak ide i na posao. Svi smo toliko stariji sada. Kao da živimo u drugačijem svetu. Ali, večeras si učinio da se osećamo svi tako mlado. Bilo je to 16 bolnih godina. Ovaj čovek je bio samo dečak kada je prolio te suze zbog ispadanja. Ti si naučio Kupera, Kliča i Kej Pija kako i kada da dodaju. Dalasa si pretvorio u Supermena. Znao si da će Pet da da poslednji gol. Pablu si ugradio mladost. Ti si vodio, formirao i učio najbolji tim u ligi. Marselo, želim da čuješ ovu poruku: Volimo te – naveo je poznati glumac u video klipu… 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter