1
Domaći fudbal

SAVO DONEO ODLUKU: Za bivšeg reprezentativca Srbije u Partizanu nema mesta!

Objavljeno: 17.07.20 u 15:52

Crno-beli se nalaze na Zlatiboru, gde se spremaju za novu sezonu.

Doskorašnji levi bek Legije, Ivan Obradović, ponuđen je Partizanu pre nekoliko dana, ali je odgovor iz Humske bio – negativan.

Bivšem reprezentativcu Srbije je u julu istekao ugovor sa Poljacima, ali on nije imao značajnu ulogu u Varšavi, pa je procenjeno da je van takmičarskog ritma i da u ovom momentu nije potreban ekipi.

PОGLEDAJTE JOŠTRINKIJERI PROGOVORIO O ODLASKU IZ PARTIZANA: Odjednom sam počeo da se osećam tužno, depresivno…

Iskusni levi bek u prvom timu varšavskog kluba nije dobio ni sekundu vremena, odigrao je samo jedan meč u Kupu Poljske za godinu dana, dok je šest mečeva upisao u rezervnom timu, koji se takmiči u trećem rangu. Upravo je ta činjenica odvatila Partizan od pređašnje želje, jer je Partizan u dva prelazna roka, u zimskom pre dolaska Sava Miloševića, a potom i letnjem iste godine, imao veliku želju da angažuje svog bivšeg igrača, ali je tada Obradović imao druge planove.

Trener Savo Milošević ima već dva defanzivca po levom boku i to Slobodana Uroševića i Rajka Brežančića, pa je procenjeno da bi angažovanje Obradovića  bilo bespotrebno.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter