7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA Liga

PREKINUTA SKUPŠTINA ABA LIGE: Partizan nije dozvolio da se izabere novi predsednik!

Objavljeno: 16.07.20 u 14:45

Skupština ABA lige je prekinuta kada je došlo do izbora novog predsednika.

Predlog je bio Zoran Tošković, ali njegovo imenovanje nije dozvoljeno od strane KK Partizan.

Čelnici crno-belih nisu želeli da pristanu da prvi čovek lige bude čovek koji je ujedno predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Tek slede konsultacije i zakazivanje nove Skupštine. Tada će se razgovarati o sudbini lige, njenom početku i eventualnom sukobu interesa FMP-a i Crvene zvezde i izborima komesara za suđenje na sledećoj Skupštini.

U toku je samo izvlačenje takmičarskih brojeva. Partizanov predlog bio je da ligu vodi Domagoj Čavlović, koji je i do sada bio na čelu regionalnog takmičenja.

Podsetimo, Partizan je nedavno tražio istupanje FMP-a iz lige zbog sukoba interesa i bliske povezanosti sa Crvenom zvezdom.

 

FOTO: ABA Liga

0
0

7 Komentara

  1. Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, osnovano je na predlog hrvatskih komunista! Zato nije ni čudo da Partizan ovako reaguje i predlaže Hrvata za predsednika ABA lige.

    0
    0
    Odgovori
    • Sve i da je tačno to što kažeš, kakve veze ima ko je koga osnovao? Ako misliš da su vas osnovali neki sveci, varaš se. Isto posleratni komunisti. Za ovog se ne zna čiji je, fmp-ov ili zvezdin. Zato se Partizan buni. Neka jedan od klubova istupi iz lige, a drugi neka predloži svog čoveka. Ovaj pošto je čovićev čovek verovatno je isti kao i gazda

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter