0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLIČNE VESTI: Crvena zvezda više nema zaraženih korona virusom

Objavljeno: 16.07.20 u 11:50

Lepe vesti stigle su na Divčibare iz Beograda! Trener Crvene zvezde Dejan Stanković će konačno moći da računa na igrače koji su bili u karantinu.

Šestorica fudbalera koji su bili pozitivni na korona virus, posle ponovnog testiranja dobili su negativan nalaz.

Fudbaleri Crvene zvezde Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić će, posle sedam dana provedenih u izolaciji, danas početi da treniraju na Divčibarama gde se šampion Srbije nalazi već šest dana na pripremama.

Sve to su lepe vesti za klub iz Ljutice Bogdana, koji je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa igračima, koji su boravili u strogoj izolaciji.

Podsećamo, pred početak priprema svi fudbaleri su bili testirani na korona virus, a pomenuta šestorka je dobila pozitivan nalaz.

Posle ovih novosti Zvezda očekuje lepe vesti i što se tiče Ričmonda Boaćija, i nada se da će crveno-beli uskoro biti kompletni. U Zvezdi više nema problema sa korona virusom i u klubu se nadaju se da će tako i ostati s obzirom na to da su preduzete sve mere kako bi svi bili bezbedni.

Danas će izabranici Dejana Stankovića odigrati prvi kontrolni meč pred početak sezone, protivnik je ekipa IMT-a, sa kojom će crveno beli odmeriti snage od 18 časova bez prisustva publike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter