0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Uzbudljiv četvrtak je pred nama, ovo su naši predlozi

Objavljeno: 16.07.20 u 10:06

Juče smo se uzdali u goste, ali su nas Juventus i Vulverhemton ‘prodali’. Vulvsi su gol primili u 96. minutu, čime su se oprostili od Lige šampiona, dok su igrači Juventusa ispustili prednost od 2:0 i na kraju došli samo do boda.

Danas ćemo napraviti novi tiket, pokušaćemo da vam donesemo dobitnu kombinaciju.

LESTER – ŠEFILD JUNAJTED 1 (2.10)

Šefild je izgubio poslednja četiri duela protiv Lestera, koji igra na svom terenu i očekuje se da upiše pobedu.

TORINO – ĐENOVA 1 (2.40)

Kao domaćin Torino nije izgubio od Đenove u poslednja osam duela. Tako da se očekuje da tren nastave sada. DOmaćin je u nešto lošijoj formi, ali je ovaj duel pravi trenutak da se vrate na pobednički kolosek.

LOKOMOTIVA MOSKVA – CSKA MOSKVA X (3.30)

Drugoplasirani tim na tabeli ruskog prvenstva je Lokomotiva, sa klupe ih predvodi trener Marko Nikolić, zanimljivo je da Srbin nema nijedan poraz od dolaska na klupu, ali je vezao tri četiri remija. Naše je očekivanje da će se taj trend i sada nastaviti.

REAL MADRID – VILJAREAL 1 (1.47)

Realu sigurno korača ka tituli šampiona Španije, a sigurno je da će izabranici Zinedina Zidana sve učiniti da večeras slave i vrate šampionski pehar u Madrid.

Kvote obezbedila TOPBET KLADIONICA – UKUPNA KVOTA 24.45

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter