0
Ostali sportovi

VAŽAN POTPIS: Najbolji strelac ostaje u Radničkom

Objavljeno: 15.07.20 u 15:53

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevac povukao je još jedan važan potez, produžetkom saradnje sa najboljim strelcem iz prošle sezone, Nikolom Lukićem, koji je na 23 meča u svim takmičenjima postigao 54 gola.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak ustalio se na spisku selektora reprezentacije Srbije, Dejana Savića i predstavlja zalog za budućnost.

– Odlučio sam da produžim ugovor, jer sam prezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Sve funkcioniše na najbolji mogući način. Uprava je uvek spremna da nam izađe u susret i vlada jedna jako lepa atmosfera. I u samoj ekipi hemija je odlična. Mlađi igrači su fenomenalni ljudi i nema sumnje da će u budućnosti biti i takvi vaterpolisti – rekao je Lukić.

NUĐEN PREMIJERLIGAŠU ZA 15 MILIONA: Evo koliko Lotito traži Zvezdi za Bastosa!

Zanimljivo da je on jedini igrač koji je u poslednjih pet sezona osvojio sve domaće trofeje. U Kragujevac je stigao pred početak minule sezone, posle četiri uzastopne duple krune, tri sa Partizanom i jedne sa Šapcem, a na pragu da to ostvari i peti put bio je pod kapicom Radničkog, sa kojim je osvojio Kup Srbije, ali je ostao bez Prvenstva, pošto je takmičenje otkazano usled epidemije koronavirusa.

– Došao sam u Radnički kako bih napredovao kroz rad sa Urošem Stevanovićem, koji je odličan trener, i ispostavilo se da nisam pogrešio. Odigrao sam jednu od
najboljih sezona u karijeri i mislim da ću ovde i dalje napredovati. U Kragujevcu imam sve potrebne uslove za to. Grad je manji od Beograda, ali ima sve što je
neophodno, uz sjajne uslove i na samom bazenu. Radnički je zdrav klub, ima svetlu budunost i nadam se da ću još dugo biti ovde – zaključio je Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter