0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

VELIKI PREOKRET: Ljubimac ‘Grobara’ ne ide u Monako, a crno-beli ostaju bez dva miliona evra

Objavljeno: 14.07.20 u 16:48

Nije pošteno ni otišao iz Partizana, a već bi mogao na pozajmicu.

Monako je odlučio da i sledeće sezone pozajmi srpskog defanzivca Strahinju Pavlovića, ali svojoj filijali, belgijskom klubu Serkl Brižu, objavili su tamošnji mediji.

To bi značilo da Monako želi da prvo dobro pripremi Pavlovića pre nego što ga ‘gurne u vatru’, pošto se belgijska Župile liga pokazala kao dobra odskočna daska, sa fizički zahtevnim fudbalom.

Ovo bi predstavilo veliki udarac za Partizan, ‘crno-beli’ su dobili deset miliona evra na ime transfera, ali dobili bi još dva miliona u slučaju da mladi reprezentativac Srbije u narednoj sezoni odigra 25 utakmica za novi klub. Na taj će novac rukovodstvo crno-belih po svemu sudeći morati da sačeka.

‘Kneževi’ su postali vlasnici Serkl Briža od 2017. godine i od tada su tamo slati brojni fudbaleri iz Francuske. Nije slučajno što je Monako izabrao baš ovaj belgijski klub za filijalu.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter