0
Evropske lige

NJEMU SU SE ISPUNILI SNOVI: Klop je zaista pozvao Akinfenvu na Vocap, a onda je krenulo ludilo (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.20 u 11:06

Sada je već širom sveta poznat intervju nakon meča u kome se Adebajo Akinfenva obratio menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu.

Harizmatični napadač nije postigao gol na Vembliju, ali je njegov tim pobedio Oksford junajted rezultatom 2:1 i na taj način plasirao se u Čempionšip.

– Pre četiri godine stajao ispred vas, tehnički bio sam nezaposlen, jedina osoba koja može da me kontaktira putem Votsap aplikacije je Jirgen Klop kako bismo mogli da slavimo zajedno – rekao je Akinfenva.

Rečeno, učinjeno. Nedugo nakon meča i njegove izjave medijima zazvonio mu je telefon, a na Vocapu ni manje ni više nego legendarni nemački trener Jirgen Klop.

Nevericu na licu Akinfenve zamenio je osmeh..

Veliki, čestitam ti. Gledao sam utakmicu, ali nisam intervju nakon meča. Hendo mi je rekao da si želeo… kako je rekao ‘da te kontaktiram na Vocapu’, evo me. Čestitam ti. Prilično sam siguran da si u najmanju ruku igrač za Čempionšip, a sada si konačno tu. Čestitam ti, sjajna pobeda. Čak i u ovim čudnim vremenima nadam se da ćeš naći način da proslaviš pobedu – rekao je Klop.

Napadač Vajkomb Vonderersa nije krio oduševljenje, već je samo kratko nakon razgovora uzviknuo:

Bop, bop, bop, idemo, Klop, ti si legenda, uspeli smo! Rekao sam ti da me zoveš na Vocap i da ćemo proslaviti zajedno, zver mod – rekao je napadač uz osmeh na licu!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter