0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Mančester nas je juče skupo košta, ovo su predlozi za danas

Objavljeno: 14.07.20 u 10:29

Juče nas je od dobitnog tiketa delila samo pobeda Mančester junajteda, golom u 96. minutu Majkl Obafemi nam je srušio dobitnu kombinaciju. Danas ćemo pokušati da se iskupimo i vratimo u pobednički ritam.

ČELSI – NORIČ ug 3+ (1.35)

Čelsi ima kvalitet i sigurno je da će iskoristiti kiks Mančester junajteda da se učvrsti na trećoj poziciji. Što se duela ova dva tima tiče, prethodna dva donela su obilje golova, zato verujemo u 3+.

ARARAT – NOAH X2 (1.65)

Dupla šansa je ono za šta smo se odlučili u ovom meču. Domaćin jeste favorit, ali je forma apsolutno na strani gostiju, koji mogu do pobede ili u najgorem slučaju, do remija.

WBA – FULAM 1 (3.50)

West Bromvič nema poraz u poslednja četiri duela, sa druge strane nakon dva poraza, ekipa sa ‘Krejven Kotidža’ vezala je četiri pobede. Domaćin sa druge pozicije ulazi u meč i favorit je za pobedu.

VIGAN – HAL SITI 1 (1.80)

Gosti su u lošoj formi, pre gostovanja Viganu vezali su tri poraza, a sam pogled na tabelu daje jasnu sliku, Viganu siguran ‘kec’.

Ukupna kvota 8.42

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter