2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA LICA NA ZVEZDINOM TRENINGU: Trojica mladića se pridružila prvom timu crveno-belih

Objavljeno: 11.07.20 u 20:43

Ekipa Crvene zvezde stigla je na Divčibare i u toku poslepodnevnih časova odradila je trening na kom su mogla da se vide tri nova lica.

Fudbaleri koji su prethodne sezone beležili sjajne rezultate u omladinskoj i kadetskoj ligi Srbije – Iliju Babića (2002), Stefana Mitrovića (2002) i Marka Lazetića (2004).

Ilija Babić je već krajem sezone trenirao sa prvim timom, dok je ovo prvi put da mladi Mitrović i Lazetić rade sa seniorima. Stefan Mitrović igra na poziciji desnog beka, a Marko Lazetić je napadač.

Tim Dejana Stankovića je oko 18 časova istrčao na teren hotela ‘Crni vrh’ na Divčibarama pun entuzijazma i oran za rad. Posle klasičnih vežbi zagrevanja i aktivacije, Zvezdine snage krenule su u rad sa loptom.

Ono po čemu se popodnevni trening razlikovao od onog u Beogradu jesu upravo pomenuta tri fudbalera koja su naknadno pozvana kako bi radili sa prvim timom Crvene zvezde.

Trener Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, neprestano je hvalio i bodrio svoje momke koji su mu vraćali predanim radom na terenu, dok su golmani radili odvojeno sa italijanskim stručnjakom Pjerluiđi Briviom.

Posle skoro dvosatnog treninga fudbaleri Zvezde su otišli u hotel kako bi se odmorili, jer ih već sutra očekuju novi izazovi na terenu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Bravo za HS! Jedini ste koji objavljuje komentare iz života! Ovo što nam radi policija i razne njene javne i tajne službe batinaša je jednak po težini pogrom kao i NATO bombardovanje 1999.g., jer dolazi od dela otuđenog srpskog naroda, protiv napaćenog srpskog naroda! Zar je moguće da niko od srpskih sportista nije stao u zaštitu svog naroda a oglašavali su se povodom brutalnosti američke policije! Gde je sada Novak Đoković?! Gde su Jokić i Bogdanović?! Gde su ostali košarkaši?! Gde su odbojkaši?! Gde su vaterpolisti?! Ja navijam za Zvezdu a ni jedan od igrača Zvezde da stane u zaštitu svog naroda! Razočaran sam njihovim odnosom prema svojim navijačima, koje policija tuče i truje bojnim otrovima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pripadnik sam ovog progonjenog naroda i boli me necivilizovano ponašanje policije prema mom narodu, koju svi mi plaćamo! Mi ih plaćamo a oni nas tuku! Ogorčen sam ponašanjem srpskih sportista uopšte, a posebno igrača Zvezde za koju navijam od pamtiveka! Mi, narod dolazimo na utakmice i dajemo podršku igračima Zvezde a oni nama ne uzvraćaju na podršku. Kao da policija brutalno batina neki drugi narod! Niko od igraća Zvezde ni reč da kaže protiv brutalnosti policije! Kao da se to ne dešava u Beogradu, nego negde u Africi! Baš njih briga za nas! Gde su sada Terzić i Mrkela da pruže podršku narodu onom koji dolazi na njihove utakmice?! Sakrili su se u mišju rupu! Ovo je život, ovo nije politika!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter