0
Evropske lige

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOME NE SVANE: Benzemi preti zatvorska kazna, Jovića čeka unapređenje?

Objavljeno: 11.07.20 u 11:13

Potpuno neočekivano, pojavila se vest da bi u narednoj sezoni Luka Jović mogao da bude prvi špic Reala.

Naime, čini se da Madriđani neće mnogo trošiti u ovom prelaznom roku, a upravo zato ukoliko Benzema bude kažnjen, osloniće se na postojeće snage.

Francusko tužilaštvo podnelo je zahtev da se protiv Karima Benzeme pokrene sudski postupak zbog ‘saučesništva u pokušaju ucene’.

Kako ‘Frans pres’ navodi napadaču i još nekoliko osoba sudiće se zbog ucene reprezentativca Francuske Matjea Valbuene. Na optuženičkoj klupi naći će se još četiri osobe.

Kako se navodi u Valbueninom starom telefonu pronađen je snimak seks sa nepoznatom osobom iako je već bio u braku sa Fani Lafon. Družina je odlučila da ga ucenjuje kako će snimak objaviti ukoliko im ne uplati određenu sumu novca.

ŠAMPION ENGLESKE TRAŽI POJAČANJE U HUMSKOJ: Klop spremio milione za Partizanovo ‘čudo od deteta’

Kao posrednik između ucenjivača i Valbuene našao se upravo Benzema. Golgeter Real Madrida navodno je ubeđivao Valbuenu da snimci postoje i da bi bolje bilo da ucenjivačima plati traženu sumu.

Nije bio agresivan i nije me nagovarao konkretno da dam novac, ali je uporno insistirao da se sretnem s ucenjivačima. Rekao mi je da je to opasna banda, a i da je snimak ‘vreo’ i da nije siguran kako će moja porodica to podneti – ispričao je Valbuena.

SPREMA SE VELIKO POJAČANJE: Ljubimac Delija se vraća kući

Selektor Francuske Didje Dešan zbog ove afere još pre četiri godine izbacio je Benzemu iz reprezentacije Francuske, uz kratak komentar da je napadač Real Madrida ‘prešao granicu’.

Ukoliko bude kažnjen i završi u zatvoru, ostaće upražnjeno mesto prvog špica Reala, a priliku bi trebalo da iskoristi Luka Jović koji je ove sezone priliku dobijao ‘na kašičicu‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter