0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Malo drugačiji petak, a ovo su naši predlozi za danas!

Objavljeno: 10.07.20 u 09:45

U petak nas očekuje ne toliko bogata ponuda, za razliku od prethodnih nedelja, ali ima sasvim dovoljno mečeva da bi se sastavio dobitan tiket, što ćemo mi i pokušati da učinimo.

REAL MADRID – ALAVES 1-1 (1.62)

Ne treba puno trošiti reči. Barselona je ostvarila pobedu i prišla na bod zaostatka Madriđanima, koji imaju sve u svojim rukama do kraja, te očekujemo da od starta krenu jako i ostvare važan trijumf.

GIMARAEŠ – ŽIL VISENTE 1 (1.47)

Domaćin se bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a na svom terenu dočekuje ekipu koja nema više nikakvih ambicija, te bi Gimaraeš trebalo da iskoristi to i dođe do pobede.

VADUC – LOZANA 1 (1.60)

Domaćin je u poteri za mestom koje vodi u baraž za ulazak u prvu ligu Švajcarske. Na svom terenu dočekuju nezgodnog protivnika, ali ukoliko žele u viši rang moraju da preskoče ovu prepreku i dođu do pobede.

FULAM – KARDIF 0-2 (1.69)

Okršaj dva tima koja će najverovatnije u plej-of za ulazak u Premijer ligu. Fulam bi eventualnom pobedom ostao u trci za direktan plasman u viši rang, ali će to biti veoma teško, pošto i Kardif želi da zadrži mesto koje će im omogućiti borbu za Premijer ligu. Očekujemo tvrd meč sa malo pogodaka.

Ukupna kvota – 6.44.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter