0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Stigao fudbaler iz Crvene zvezde

Objavljeno: 09.07.20 u 13:37

Danas je u Vrnjačkoj Banji predstavljen još jedan igrač koji će u narednom periodu nositi dres Voždovca.

Miloš Pantović pristigao je na pozajmicu iz Crvene Zvezde. Pantović je sa novim saigračima u Vrnjačkoj Banji na letnjim pripremama, i po njegovim rečima sjajno se uklopio u ekipu Voždovca.

– Tim je izuzetno mlad i zaista sam zadovoljan što ću imati prilike da igram za Voždovac i napredujem naravno. Nije teško uklopiti se u ovakvu sjajnu grupu ljudi, neke momke poznajem iz mlađih selekcija reprezentacije, pa sam tako sa Cvetićaninom sada i cimer na pripremama. Svi su me sjajno prihvatili u Voždovcu, i jedva čekam da nastupam za ovaj klub – izjavio je mladi Pantović.

Kada je reč o ambicijama za narednu sezonu, kao i Gajić juče, i Pantović pred sebe i svoje nove saigrače stavlja samo visoke ciljeve.

– Mislim da je realno da ovakva ekipa i ovakav klub pucaju na najviše domete i da je borba za vrh tabele realna. Nadam se da ćemo biti među prvih pet ekipa, i da će uslediti borba za mesto koje vodi u Evropu – jasan je bio ofanzivni vezista.

FOTO: FK Voždovac

Zadovoljstvo postignutim dogovorom nije skrivao ni Jovan Damjanović.

– Pantović je dugo bio naša želja i drago mi je što je konačno postao deo našeg kluba. Mislim da pričamo o najtalentovanijem fudbaleru u Srbiji uz Filipa Stevanovića. Kao klub uvek radimo na tome da stvorimo ambijent za mladog igrača u kojem će moći da napreduje i ostvari svoj puni potencijal, i radićemo i dalje na tome. Ozbiljno ćemo se baviti Pantovićem i njegovim razvojem i nema sumnje da će on to vratiti na terenu kroz sjajne igre – izjavio je šef struke Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter