in ,

GRAFIČAR POČEO DA SE PRIPREMA ZA NAREDNU SEZONU: U Beogradu do 27.jula, a onda se sele na Zlatibor

Ekipa Milija Žižića je započela pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. Na prvom treningu Grafičara trener je na raspolaganju imao 25 fudbalera.

Grafičar, kao usputna stanica između juniorskog i seniorskog fudbala, uveliko daje rezultate. Milija Žižić i njegov stručni štab u protekloj sezoni odradili su fenomenalan posao, o čemu govore rezultati u vidu 2. mesta na tabeli Prve lige Srbije u sezoni za nama, kao i broj prekomandovanih igrača u prvi tim. Prošle sezone su dres Crvene zvezde zadužili Željko Gavrić, Veljko Nikolić i Marko Konatar koji su imali zapažene nastupe u prolećnom delu Superlige.

Na prvom treningu pred početak nove sezone Milija Žižić je na raspolaganju imao 25 fudbalera: Aleksandar Stanković, Strahinja Savić, Ivan Guteša, Nemanja Stanojević, Aleksandar Lukić, Milomir Čvorić, Nikola Mikić, Matija Mrkela, Matija Gočobija, Aleksandar Todorovski, Stefan Mitrović, Uroš Blagojević, Vladimir Prijović, Nikola Stajić, Ričard Odada, Nemanja Mirosavljević, Stefan Fićović, Filip Vasiljević, Dimitrije Pobulić, Petar Piplica, Stefan Cvetković, Ilija Babić, Uroš Milovanović, Borisav Burmaz, Vanja Panić.

Ekipa Grafičara odradila je prve treninge u tri grupe. Sam rad na terenu predstavljao je lagano razgibavanje i zagrevanje. Treninzi su trajali po sat vremena, a na osmesi na licima fudbalera jasno su govorili koliko im je nedostajao zeleni pravougaonik.

Ekipa će trenirati u Beogradu do 27. jula posle čega je planiran odlazak na Zlatibor gde će tim Milije Žižića odraditi drugi deo pripremnog perioda. Start nove sezone Prve lige Srbije zakazan je za 15. avgust.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VOŽDOVAC NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Stigao fudbaler iz Crvene zvezde

TENISKI SVET U ŠOKU: Legendarni teniser odlazi u penziju?