0
Extreme

SPEKTAKL NA UFC 251: Ljubitelje dobre borbe u Abu Dabiju očekuje sjajna predstava! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.20 u 19:22

Za vikend će biti održan UFC251 i to na ‘Fight island’ u Abu Dabiju. Ljubitelje MMA očekuju sjajne borbe, među kojima je definitivno i ona u kojoj će se sastati Rose Namajunas i Jessica Andrade.

Meč između ove dve sjajne borkinje je nekoliko puta odlagan, ali konačno je došlo vreme da se trenutno najbolje u svojoj ‘slamka’ kategoriji ponovo sastanu.

Ovo će biti drugi put da njih dve odmeravaju snage, prvi put se to desilo u maju mesecu prošle godine kada je Brazilka Andrade u drugoj rundi tehničkim nokautom savladala Amerikanku poreklom iz Litvanije.

Bio je ovo težak poraz za Namajunas koja je posle njega razmišljala i o povlačenje iz organizacije.

Inače, u prilog tome da se od njih može očekivati dobar i kvalitetan meč govore i činjenice da obe borkinje iza sebe imaju niz sjajnih mečeva i pobeda, pa je tako Rose u UFC-ovom oktagonu nastupila 13 puta od kojih je devet slavila, a njena protivnica Jessica je čak 20 puta bila bolja od protivnica. Ona je u svojoj UFC karijeri zabeležila sedam poraza.

Autor: Danka Tufegdžić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter