0
Tenis

FOTO: ATP TOUR

POZNATI TENISER BRANI ĐOKOVIĆA: To ‘udaranje’ po Novaku je prejeftino! On nije prekršio nijedan zakon

Objavljeno: 07.07.20 u 12:50

Treći teniser sveta Austrijanac Dominik Tim rekao je da ne razume kritike na račun prvog reketa sveta Novaka Đokovića jer nije prekršio niti jedan zakon.

Tim je u intervjuu ‘Tirole Tagescajtung’, rekao da ne razume što toliko njih napada Đokovića zbog ‘Adria toura’.

On nije prekršio niti jedan zakon. To mora biti jasno rečeno – podvukao je Austrijanac.

Tim je kazao da ne razume kritiku na učesnike tog turnira.

– Bio sam sada u Nici, video slike iz drugih gradova. I tamo nije bilo drugačije nego na turniru u Beogradu. A onda tako udarati po Đokoviću? To mi je prejeftino – naglasio je on.

Kazao je da mu se ne sviđa ni kako ljudi kritikuju nemačkog tenisera Aleksandera Zvereva.

– Njega tretiraju kao da je osnovac, ali on je čovek od 23 godine. Jasno je da je napravio grešku, ali ne razumem zašto se svi mešaju – naglasio je Tim.

Govoreći o predstojećim međunarodnim turnirima kazao je da će morati da žrtvuje jedan od dva turnira – Rolan Garos i US Open.

– Mislim da je kul što se Frenč open održava. Ali problem jer što između US Open-a i Frenč Opena postoji razmak od samo dve nedelje, što čini gotovo nemogućim stići daleko u oba turnira. Ako budem dobro igrao US Open onda će biti jako teško na Frenč Openu. U NJujorku rano ispasti bilo bi bolje za Pariz. Moram jedan od ta dva Grend Slema žrtvovati. Takva je situacija – objasnio je on.

Što se ATP turnira u Vašingtonu tiče, kazao je da je ‘ekstremno klimavo’ oko tog takmičenja.

– U SAD ekstrekno raste broj zaraženih, i sada je pozitivno testiran i teniser Franses Tiafoe. A i nesigurno je da li će US Open biti održan. U suprotnom to bi bio start u normalnost – zaključio je Tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter