Utorkom nismo navikli na veliku ponudu, ali ovoga puta nije tako. Tu su Englezi, Italijani, Nemci, a mi ćemo pokušati da sastavimo dobitan tiket.

KRISTAL PALAS – ČELSI 2 (1.50)


Gosti su u dobroj poziciji, sami odlučuju o mestu koje vodi u Ligu šampiona, a pošto je Mančester junajted u sjajnoj seriji, Čelsi ovde mora do nova tri boda. Palas je totalno nezainteresovan, a u prilog tome govore i porazi, trenutno su na tri uzastopna.

LEĆE – LACIO 2-2 (1.87)

Nakon poraza od Milana, Rimljani će u punom sastavu gostovati slabašnom Lećeu. Lacio se i dalje nada šansi za titulu, a da bi to ostvarili potrebno je da osvoje tri boda. Očekujemo da će od starta da krenu silovito i ostvare važnu pobedu.

VOTFORD – NORIČ 1 (1.75)

Stvari su jasne za domaćina, biti ili ne biti. Votford je jedan od kandidata za ispadanje i na svom terenu dočekuje direktnog konkurenta za opstanak, s tim što je Norič u daleko lošijem položaju. Ni jedni ni drugi ne znaju za pobedu već dugi niz mečeva, ali čini se da je Votford ipak kompaktnija ekipa, te da će doći do željenih tri boda.

NIRNBERG – INGOLŠTAT 0-2 (1.62)

Utakmica koja odlučuje ko će u Nemačku drugu ligu. Veliki ulog na obe strane, te ne očekujemo preterano otvorenu igru i dosta golova.

Ukupna kvota je 7.95.