0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKA PRILIKA ZA ZVEZDU: Reprezentativac Srbije ostaje bez kluba, crveno-beli imaju šansu za veliki potpis!

Objavljeno: 05.07.20 u 20:59

Srpski napadač Andrija Pavlović završio je pozajmicu u APOEL-u iz Nikozije i vraća se u bečki Rapid.

Uprava kiparskog kluba je odlučila da ne otkupi ugovor 26-godišnjeg povremenog reprezentativca Srbije, koji je postigao 10 golova na 34 zvanična meča za APOEL.

Prema saznanjima ‘Mozzartsporta’, nekadašnji fudbaler Čukaričkog je u potrazi za novim klubom, jer nije u planovima stručnog štaba Rapida. Kao opcija ostaje nova pozajmica ili otkup ugovora. Pavlović je u Rapid stigao iz Kopenhagena pre dve sezone za obeštećenje od 1,3 miliona evra.

Pavlović se već u nekoliko prelaznih rokova pominje kao moguće pojačanje Crvene zvezde, a zbog nedostatka pravih napadača u timu, ne bi bilo iznenađenje da se srpski šampion uključi u bitku za njegov potpis.

Andrija Pavlović ima 26 godina, a karijeru je počeo u Radu. Bio je na pozajmici u Paliću i BASK-u, da bi potom karijeru nastavio u Čukaričkom, odakle se 2016. godine otisnuo u Kopenhagen. Od pre dve sezone je član Rapida iz Beča, a proteklu sezonu bio je na pozajmici u APOEL-u.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter